… beschikbaar voor een ganse reeks producten
in de winkel dicht bij jou

Drankkartons zijn er voor verse en lang houdbare levensmiddelen. Niet alleen voedselveiligheid en hygiëne zijn daarom topprioriteit, ook het praktische karakter wordt zeker niet vergeten! Lange houdbaarheid van producten op kamertemperatuur, efficiënt transport en hersluitbaarheid via een praktische schroefdop, zijn maar enkele van de innovaties.

Een drankkarton heeft een aantal eigenschappen die ze ook voor de eindgebruiker tot een praktische verpakking maakt. Innovatieve aanpassingen en een steeds lager gewicht verhogen het gebruiksgemak nog verder.

Door de combinatie van de UHT-behandeling van bijvoorbeeld zuiveldranken en het kiemvrij afvulproces, kunnen producten in drankkartons maandenlang bewaard worden op kamertemperatuur, zonder dat er bewaarmiddelen moeten worden toegevoegd.

De meeste drankkartons hebben tegenwoordig ook een schroefdop voor gemakkelijker openen en hersluiten. De schroefdop zorgt bovendien voor langere versheid van de producten. Hierdoor leveren drankkartons ook een bijdrage aan het verminderen van voedselverspilling.

Drankkartons kan je tegenwoordig vinden in allerlei vormen, groottes en met verschillende soorten doppen of rietjes. Alles om te voldoen aan de specifieke eisen van het product en verwachtingen van de consument.

winkelrekken alternatief-bewerkt